Fra Jord til Bord
Sæsonens råvarer er altid i spil
Agersø ligger i et af Danmarks største spisekamre af råvarer. Vi er omringet af havet, fritgående kvæg, har nærliggende gartneri, øens eget røgeri og øens egen honning mageri.
Naturen på Agersø byder på de bedste urter, planter og rødder som nænsomt håndplukkes og tilberedes. Vi elsker tanken om “Fra jord til bord” og bestræber os på at hver enkelt tallerken er serveret udfra denne device.
Naturens Overflod
Skal det være, skal det være godt
Naturlige og friske råvarer er en kæmpe gave, som vi gerne vil ære, når vi arbejder i køkkenet. Det føles rigtigt at bruge råvarer, der ikke er fragtet halvvejs rundt om kloden, for at ende på Agersø.
Det handler ikke kun om bæredygtighed og etik, men også om at vise vores gæster, hvad der er muligt med simple ingredienser fra ens nærmiljø. Og så smager det jo bare godt.
Agersø Kro genåbner til April 2022 med nye ejere, nye drømme og store ambitioner.
Agersø Kro slår dørene op efter en gennemgribende renovering. Kroen vil fremstå som en nyfortolkning af det klassiske kro-koncept med historie fra 1874, 12 unikke værelser (36 sengepladser) og et spisested, fordelt i hjemlige og hyggelige rum.
Book bord i restauranten på tlf. 58198003
eller send gerne en mail på hej@agersøkro.dk
MENU
Se hele menuen her:Ak restauranten
Mad er der mennesker mødes
"Når et selskab bliver lidt længere får jeg sommerfugle i maven! Når eftermiddags øllen eller hvidvinen på terrassen bliver til en middag i restauranten eller når frokosten forlænges til en “five o´clock cocktail” og snacks bliver mit hjerte fyldt med rummelighed og kærlighed. Jeg drømmer om at kroen indbyder til hygge, at dig som gæst helt uventet bliver lidt længere, at kroen skaber samvær, relationer og afslappethed. Jeg drømmer om en kro hvor gensynsglæden ved tilbagevendende gæster er stor, hvor minder deles og nye drømme for fremtiden spirer".
- Cristel Mydske
Værtinde & Indehaver
© Copyrights by AGERSØ KRO. All Rights Reserved.